46 dagar

Nu har jag ätit medicinen i 46 dagar, en och en halv månad ungefär. Inte speciellt länge.. Inga finnar nu, bara några röda prickar som läker. Men gud vad min hy är ojämn, någon mer som fått de? Alltså pormaskar som är som små buklor under huden. Vill ju inte klämma dem själv och har inte råd att gå till någon specialist nu så hoppas de snart försvinner. En annan sak jag nyss läste om är att kuren ska bestå av 7000mg eller vad man säger, då är man klar. Stämmer det någon som vet? För jag har utlandsresor i maj och bal och student i juni som jag gärna skulle ha vilja ätit klart kuren till men det hinner jag ju aldrig så länge jag bara äter 30mg per dag. Får ta och kontaka min läkare för mitt återbesök är inte förrens om mer än en månad, så länge vill jag ju inte äta. Nu iaf tänkte jag att jag skulle få upp före och efter bilder från när jag började kuren typ tills nu, 
Allmänt | |
#1 - - Fredrik:

Hej! Började med samma medicin som du, ungefär samtidigt, jag äter 5 tabletter per dag och ska fortsätta så i 6 månader.

Upplever samma symptom som du, torra/spruckna läppar och torr hud.
Jag provade denna kur en gång när jag var mindre, den kallades då Roaccutan, men avbröt den.. Något jag ångrar idag.
Vad gäller alkohol så fick jag rådet av min hudspecialist att någon krogrunda då och då var ok, men att som med allt annat inte överdriva.

Kul att hitta en blog med samma läge som jag är i, eller vad man säger :)

Lycka till!

Fredrik

Svar: Så kul att du hittade hit! Ja jag går sista året på gymnasiet och har lite resor inplanerade som innehåller fest och alkohol så får väll välja mina stunder att dricka. Hur stor skillnad har du hunnit märkt då? Lycka till du med :)
Ebba helmersson

Upp